Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Lata söndag. ❤ Eller så jättelat är den ju egentligen inte med tanke på att jag precis utförde ett sånt HIIT-pass som fick mig att nästan kräkas. 😂 Men annars är dagen är rätt lat. En dag för att bara vara hemma och ladda inför morgondagen. Imorgon öppnar gymmet och jag börjar jobba officiellt! 😍 Det är så mycket planer på gång där, så min hjärna går i princip på högvarv hela tiden känns det som. Ett under att jag faktiskt kunnat sova så bra som jag gjorde inatt.
I ett försök att släppa allt för en stund och bara rensa tankarna låter jag Kent spelar i högtalarna. Det kommer perioder då jag kan lyssna på deras låtar om och om igen, och jag blir alltid så avslappnad. ❤

"Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl. Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl. Kom gör ett hål i min kevlarsjäl."

Lite kul att jag verkligen hatade deras musik när jag var yngre, mest nog för att jag inte förstod den. Jag måste dock tacka min syster och hennes man för att dom envisades med att spela Kent om och om igen på helgerna. 👋 Jag står i skrivande stund och gråter till musiken. Så gripande!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

amandaamagnusson
amandaamagnusson,
Älskar de där söndagarna då de inte finns några måsten utan man kan få vara lite lat. Det är behövligt det också!! 😃
nouw.com/amandaamagnusson