Kostnadsfri coaching!

Jag är såååå lycklig!!! 🙌 Jag har fått möjligheten att nu börja jobba med det jag brinner för mest...hälsa och träning! Dom flesta vet säkert att jag jobbat lite smått som PT innan, då privat och jag jobbade själv. Kul det också så klart, men nu har jag fått börja jobba med ett superhärligt team, och programmet vi har, har hjälpt hundratals människor att nå sina bästa jag. ❤ Jag känner mig otroligt stolt som får göra detta, hjälpa folk att nå sina mål och hitta en bra balanserad livsstil.
Nu är det så att vi har några platser kvar för folk som är intresserade! Vi erbjuder: KOSTNADSFRI COACHNING i upp till 12 veckor!

Gör en helt fantastisk livsvändning, som Niklas! På bara 3 månader konstaterar vi att livet kan förändras!
"Nedsatt humör, självkänsla, infektioner och dålig återhämtning minst sagt gav mig väckarklockan att göra ett aktivt val.. Jag tackar en mängd personer som gav mig den styrkan och hjälpen jag behövde för att klara av det.”

Det här var Niklas historia. Han gjorde en helomvändning och fick den kropp och det mående han sökte efter. Deltagarna som gått igenom det här programmet går i snitt ner 15 kg eller mer, med hjälp av ökad förbränning, BRA kost och alla vitaminer man behöver. Jag tycker absolut att ni ska kolla in detta, då vi som sagt bara har några platser kvar: http://www.coachfit.se/coachingprogrammet9/ 😃 På bilden nedanför ser ni Niklas by the way!

Gillar

Kommentarer

PiimPiina
PiimPiina,
Men oh, vilken Niklas 😍
nouw.com/piimpiina
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Haha javisst!! 😃 Dela gärna detta!
nouw.com/sandrabergmanfit
PiimPiina
PiimPiina,
Haha men jaaa. 😍 Ska jag göra.
nouw.com/piimpiina
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Åh vad spännande!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Grodan,
Jag ansökte. Shit vad läskigt! Kanske man äntligen kan få bukt med de typ 15 kg övervikt man har. Wish me luck!
borntolose.blogg.se
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Men guh va kul!! Jag tvekar inte på att du kommer lyckas! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit