Krossad!!

Min musiksmak är väldigt blandad. Jag gillar många artister med olika stilar, men vissa artister ligger närmre hjärtat än andra, bland annat Eminem. Hans album från förra året var inte riktigt i min smak, men han kommer alltid vara the king i mina ögon. Han andas hiphop, han lever hiphop, han är hiphop. Yes, ni anar säkert vart det här inlägget är på väg. Jag bara MÅSTE kommentera det jag med! MGK's disslåt... alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Bad move boy! Han valde helt fel person att försöka krossa med sin autotune och refräng. Vet han ens vad en äkta disslåt är?? Vet han vad hiphop är?? MGK är bara tatueringar, beats och "yo yo yo". Det roliga är att det inte ens var han som skrev disslåten, det var någon annan! HAHA! Han fick sina minutes of fame, och nu är han bara känd för att ha blivit TOTALKROSSAD!!! 😂 Jag brukar inte bry mig så mycket om musikbranschen mer än att lyssna på musiken, men det här var fan humor! Det är i klass med att en fitnesstönt som mig skulle försöka håna Arnold. Jag hoppas framtida så kallade rappare tar lärdom av det här...försök aldrig ta er an kungen, han var med och skapade den här musikbranschen. Respekt!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

rbccapersson
rbccapersson,
älskar Eminems Killshot som han släppte efter Kemikaze, den är kung! "jag är hellre 80 åriga jag än 20 åriga du". 😂😂
nouw.com/rbccapersson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ja fyfan ! 😂 Den har spelats på repeat här hemma. "It's your moment, this is it, as big as you're gonna get so enjoy it! Had to give you a career to destroy it"
nouw.com/sandrabergmanfit
rbccapersson
rbccapersson,
Haha ja, MGK var modig att gå på just Eminem men det är så korkat för som Eminem själv menar, han är kungen och oslagbar 🤩
nouw.com/rbccapersson