Lat, jobbar hemifrån och har ingen tid?

Q: Hur tränar man när man är lat och jobbar hemifrån, samt har ont om tid?


Först och främst...när det kommer till att vara lat...där handlar det tyvärr i början om att tvinga sig själv. Om du ger dig fasiken på det och du fortsätter så kommer du tillslut VILJA träna. Detta kan dock ta ett par veckor, så...i det läget får man hela tiden påminna sig själv om sina mål. Gå inte all in och träna varje dag, men planera in ungefär 3 pass på en vecka. PLANERA IN, som in i kalendern. Det ska prioriteras lika högt som arbetet!

Träna hemifrån och korta pass är annars vad jag rekommenderar. Korta intensiva pass där du verkligen kör skiten ur dig själv. Ladda ner en tabata-app, sätt den på exempelvis 20:10 eller 30:15 (alltså att du jobbar 20 sekunder o vilar 10, eller jobbar 30 sekunder och vilar 15.) Välj ut ett par övningar, 3-5 stycken, och gör ett visst antal varv. Alternativt en AMRAP där du sätter timern på en viss tid, säg 20 minuter, och du ska klara så många varv som möjligt av alla övningar och reps du har planerat.

Sen...gör det roligt!! Dansa är en typ av träning vet du va? Sätt på en lista med peppande låtar och KÖR LOSS under en viss tid! Jag la upp ett pass idag där jag kombinerat lite dans med träning. In och kika!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer