Lite färg i vardagen

När man går från en omgivning som sprakar av färger, till en som är lite mer grå trots tidiga vårkänlsor, då får man skapa lite färg själv i vardagen. 😄 Jag fick hem dessa 2 igår, från OneMoreRep, och jag är lite förälskad. Är det inte hur snyggt som helst?? 😍 Så sköna plagg dessutom...invigde träningstightsen på gymmet idag, och dom satt ju som en smäck. Älskar att inte bara utöka mängden träningskläder, men också färgvalet...för ni minns väl vad jag sa? Om man känner sig självsäker i sina träningskläder och gillar det man har på sig, då ökar motivationen att köra lite hårdare. Ibland är det bra att vara lite fåfäng med andra ord, haha!
Just crop hoodies tycker jag dessutom extra mycket om nu när det börjar bli vår, då det inte är så supervarmt ute än, men inte heller tillräckligt varmt att gå i kortärmat.

Kvällsjobb på gymmet idag...min andra dag i receptionen. Mycket att lära sig med systemet, men det ska la gå an det också. Väldigt skönt och roligt med utmaningar för en gångs skull. :) Nästa vecka verkar det som jag även kommer få börja ha mitt första pass, Fys för tjejer med lite extra fokus på ben och rumpa. Yaaaay!! 😍

Gillar

Kommentarer