Lugnet före stormen

Vindigt värre! Hur många stormar ska vi få på ett år? Jag hann i alla fall vara ute innan det värsta slog till. Nu vågar man knappt gå utanför dörren.


Försöker verkligen vara ute så mycket som möjligt nu när man faktiskt kan. Man vet aldrig, dom kanske tillslut tar beslutet att köra en lockdown här också. Och ja, jag anser faktiskt att det behövs, vilket kanske kan låta motsägelsefullt när jag först sa att jag är ute så mycket jag kan. Men när jag är ute försöker jag hålla mig till områden där det inte är mycket folk. Går promenader i området, håller mitt avstånd när folk väl går förbi.

Saker kommer dock vända tillslut. Det här kommer vara något i historien. Och jag tänker att...dom som inte alls får gå ut nu kommer säkert, förhoppningsvis finna en större kärlek till livet. Att kunna gå ut och röra på sig. Att LEVA!

Säg mig...vad är det du känner att du skulle behöva implentera i ditt liv för att få energin att leva och göra dom saker du vill?

Och by the way... how do you like my new look?? Nytt set från Women´s best! Det finns inte ute i butik än, men kommer snart. DÖÖSKÖNA!! Lite tunnare material än dom tidigare, stretchigare, känns som ett andra skinn.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker också att Sverige borde gå in i lockdown, stressar mig så hur allt fortfarande är öppet och folk lever som vanligt? Känner inte att det kan funka i slutändan
nouw.com/celinelundqvists