Lugnet före stormen

Ny vecka och det inleddes med triceps och mage på gymmet. Det lär kännas imorgon, det känner jag redan nu. 😳 Och appropå träningsvärk...mina bröstmuskler!!! 😨 Wohohooo....en enda övning igår med lätt vikt räckte lagom för mig, det känner jag! It buuuurns....! 😂 Gött är det i alla fall, det var ju ett tag sen jag hade träningsvärk där.

Resten av planerna för dagen är inte många. Det är mest det vanliga...läsa igenom gamla böcker och renskriva anteckningar, måla på några tavlor och idag är det dessutom storstädning. Mitt liv är inte mycket mer intressant än såhär för tillfället, men det är faktiskt helt okej. Detta är väl lugnet före stormen antar jag. På onsdag ska jag tillbaka till min nya arbetsplats för några timmars information. Vi ska få veta allt från vart nödutgångarna är till hur man skriver in folk i receptionen, för även om det inte kommer vara min egentliga tjänst, så vet man aldrig ifall en receptionist blir sjuk eller måste iväg, och då är det bra om jag ändå vet hur man gör och kan hoppa in. 😊 Ser fram emot all den här informationen, men framför allt att få träffa folket, för jag antar att det kommer vara en massa nya ansikten där, Kanske inte exakt ALLA som ska jobba där kommer befinna sig på plats, vet inte hur lätt det är att ge info till så pass mycket människor, men en hel del nytt folk räknar jag med att få träffa. 😌

Eftersom det har blivit lite av tradition för mig att dricka en Nocco under helgen, och det faktiskt aldrig blev av denna helg, så unnar jag mig en nu istället. Det känns nästan lika viktigt som att dricka julmust på julen. 😉 Jag har bestämt mig för att hålla igång som en virvelvind idag, för att sen senare ikväll få dyka ner i soffan och kötta lite mini-maraton av The walking dead, för jag har ju missat en massa nya avsnitt! Gotta earn it.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Elsker nocco!! Ha en fin uke <3
nouw.com/sarahhsofie
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
shazi
shazi,