Makros

Hur många här är det som räknar sina kalorier och sina makros?? 😊 Makros är alltså proteiner, kolhydrater, fett och alkohol...allt det som räknas in i ditt energiintag, för er som inte vet. 😊

Vet att det är många som tycker det mest verkar avancerat och jobbigt, men jag tycker ju verkligen inte det. I början kändes det lite konstigt så klart, men jag vande mig ganska snabbt. Nu är det ju något jag VILL göra varje dag, och jag trivs med det. Jag har ju en sån kroppstyp som lätt påverkas av mitt kaloriintag, och vissa dagar har jag inte så mycket koll faktiskt. Jag är inte alltid så hungrig som jag vill vara, och när man legat på deff ett tag så vänjer man ju sig vid att behöva begränsa sig. Idag tillexempel har jag runt 1000 kalorier kvar och det är kväll!! Hallooooo....!!! 😂 Det är bara att ösa på med maten nu då. Bulk ska ju ändå vara bulk. 😃 När jag räknar och väger maten så som jag gör, så vet jag att jag får i mig tillräckligt med mat, och att jag inte får i mig för mycket när jag deffar.

Att räkna kan göra skillnad, men självklart inte något man måste göra för att nå sina träningsresultat. Det där är så olika. Har man tillexempel en ectomorphs kropp så ska man ju se till att äta en massa mat, och man har inte lätt för att lägga på sig fett. Jag har ju lätt för att både lägga på mig fett, muskler och att gå ner i vikt, så jag måste ju verkligen hålla mig inom mina ramar efter mitt nuvarande mål.


Gillar

Kommentarer

ahlberglinn
ahlberglinn,
Använde mig av den appen hela tiden förut! Nu har jag bra koll på mina portioner och vad jag inte får ta för mycket av osv! Den är så bra! Hade alltid bra med kalorier kvar på kvällen, vilket passade mig fint då jag älskar att få i mig något mål just då haha!
nouw.com/ahlberglinn
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Nice!! 😃 ja hade nog kunnat ha mer koll om de inte va så att ja skiftade mellan bulk o deff så ofta haha
nouw.com/sandrabergmanfit
ahlberglinn
ahlberglinn,
Haha det förstår jag verkligen! Måste vara såå virrigt! Deff nu för min del och man tröttnar ju på kyckling, kyckling och typ.... åter kyckling haha! 😉
nouw.com/ahlberglinn
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Hahah aaa... fast fläskfile och bog är ju bra alternativ. Brukar va fettsnåla 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
ahlberglinn
ahlberglinn,
Det ska jag titta på! 😃 Jag köper kyckling då jag är så snål och det brukar vara så billigt här i affären, haha! Fläskfilé är ju dock ibland på extrapris och såå gott!
nouw.com/ahlberglinn
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Aaah ja de e sant... 😊 tur att man kan göra mkt med kyckling x)
nouw.com/sandrabergmanfit