Mina 3 prioriteringar just nu

1. Min fysiska och psykiska hälsa. För mig är dom lika viktiga, för dom går hand i hand. Fysisk ohälsa påverkar mig mentalt, och därmed ger det mig stress och oro, alltså psykisk ohälsa. Psykisk ohälsa påverkar kroppen negativt. Man behöver inte vara perfekt och alltid må toppen. Jag är stressad ibland, jag är oroad ibland, jag är trött i kroppen ibland... men så fort jag märker att det börjar gå lite överstyr ser jag till att hamna på rätt bana igen.

2. Mitt jobb. Det här nya jobbet är så viktigt för mig, det är lite once in a lifetime, så jag kommer göra allt jag kan för att det ska gå bra! OBS!! Notera att jag fortfarande kommer ha min hälsa i åtanke.

3. Livet! Det är dags att börja leva på riktigt igen, Göra roliga saker, träffa mer människor. Och jag vet att jobbet kommer ta upp mycket av min tid, framför allt nu i början, men jag måste se till att komma ihåg resten av livet också. Det är så lätt att bli uppslukad, så man glömmer att leva. Jag och en av mina vänner har kommit fram till att vi ska börja göra en ny sak varje månad. Det kan vara något så enkelt som att ta en fika på ett nytt café, testa en ny sport/aktivitet, se en film på bio eller vad man nu bestämmer sig för. Gärna ska det vara något man aldrig gjort förut, eller något man aldrig ätit, aldrig sett...osv...


  • Vardag

Gillar

Kommentarer