Mina babies!

Det här är mina babies. Det är mina små änglar och ögonstenar. Dom kan underhålla mig en tråkig dag och deras sätt att vara får mig i skratt varje dag. När jag är ledsen finns dom där för mig och bara genom att känna dem mot mig blir jag så fylld med kärlek och värme. 💗 När allt annat i livet känns hopplöst är det dom som påminner mig om att det alltid kommer bli bättre. Dom är knäppa, dom är mysiga, dom är underbara och dom är mina!

Då kanske man kan undra, hur kan man känna så starkt till ett par katter? Well...förklaringen till den frågan är rätt enkel faktiskt. Jag hatar mänskligheten. Jag anser inte att vi människor är naturliga, vi förstör världen, vi är hemska helt enkelt. Hm...jag undrar hur många olika tankar det kommer bli kring detta!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ninni,
SÅ SÖTA! Jag förstår din kärlek till katterna. Efter att jobbat på ett katthem i över 2,5 år bland kan jag också intyga att du är långt ifrån ensam. 😉 Katter är ju ett sånt fantastiskt djur! Vi människor är ju tyvärr inte lika fantastiska...
www.ninjapuff.se
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Katthem?! Låter som ett drömjobb.... om det inte är katter som e inlåsta i bur då! ;O
nouw.com/sandrabergmanfit
Ninni,
Nej gud nej! Vi är ett av de få katthemmen som har så pass öppet som vi har faktiskt. De får gå runt som de vill så jag sitter och lunchar med flera av dem varje dag. (Y)
www.ninjapuff.se
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Åh! Men är det för hemlösa katter då eller?? Låter som min dröm att jobba där!
nouw.com/sandrabergmanfit
Ninni,
Yes! Vi riktar in oss mest på skygga, förvildade och svårhanterade katter som många andra väljer att avliva. Det är fantastisk att vara med och se hur en katt som gör utfall blir världens kelgris. Jag ska själv sluta där om en månad så det finns ju en öppning nu. 😉
www.ninjapuff.se
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Naww 😃 Lite långt bort...annars hade jag varit intresserad 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
thiaz
thiaz,
Underbara 😊 Ha en fin Söndag!
nouw.com/thiaz