Negativt

Testet visade negativt. Fast, nu ska man ju egentligen helst göra tester direkt på morgonen, och jag tänkte först att jag skulle ta det andra testet imorgon, för man får ju två stycken med i förpackningen. Nu däremot, efter en kommentar här, börjar jag misstänka mer och mer att det kanske är en cysta. Nästan alla symtom stämde nämligen in på mig... suck, jag vill inte behöva åka in... 😞 Tänk så behöver jag stanna kvar där under natten!! Det vägrar jag göra! 😞 Och tänk om dom vill öppna upp mig, även om det bara blir ett litet hål, för att ta bort cystan, om det nu är det... jag har sån fobi för operationer och shit. Har aldrig blivit opererad i mitt liv, bortsett från visdomstanden, och jag har varit sååååååå lycklig för det. USCH!!! Känner mig alldeles svag i kroppen bara jag tänker på det! 😔 Jag brukar inte vara rädd för läkare, men när det finns risk för ett ingrepp...då backar jag... 😔 Jag vill gå och träna och låtsas som allt är bra.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Hej! Va inne för samma smärta för ett par veckor sen. Hade en cysta på höger äggstock, dock godartad. Det som gjorde så ont va när cystan sprack, helt ofarligt min va runt 6 cm innan den sprack. De brukar tydligen försvinna av sig själv men har man problem längre tid så tar man bort via en titthålsoperation.
www.nouw.com/tillkvist
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jaså? Hmm är mest förmodligen det då... hur lång tid är länge tänker jag då... x)
nouw.com/sandrabergmanfit
Pippilula
Pippilula,
Åk in och få det kollat 😊❤ Förstår oron men det är inte säkert de skär i dig 💕
nouw.com/pippilula
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
bokar en tid imorgon på vc... åker jag in till akuten lär jag få sitta där i timmar o.O
nouw.com/sandrabergmanfit
sillyme
sillyme,
Det är inte så ofta de opererar. Men bra att kolla med ultraljud hur det ser ut. Finns det fler! Är det vätska i buken! Etc. Har den brustit så kommer inte smärtan igen. Då skrumpnar den bort av sig själv. Hoppas du slipper ha mer ont. Maila om du undrar något. Är lite expert på de organen. Hi hi! 💕
nouw.com/sillyme
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Aa smärtan har börjat avta faktiskt.. ringde VC men hon tyckte inte jag behövde komma in
nouw.com/sandrabergmanfit