Nej, jag vill inte ha sex med dig, fatta hinten!

Men suck. Hur kommer det sig att vissa killar är så desperata att dom använder sig av loppisappar för att ragga?? Det finns väl redan många bra appar för det, typ tinder...badoo... räcker det inte? Jag la upp en annons på letgo, vilket är en app liknande shpock, då jag vill sälja en oanvänd klänning. En kille skriver, och verkar faktiskt seriös från början, och min tanke är ju att han kanske ska köpa den till sin tjej, syster eller whatever...men klart som fan att han sen plötsligt ska börja fråga mig om jag är singel och om jag är intresserad av att ha sex med honom. Men va? Nej, jag är inte intresserad av att ha sex med dig och jag är inte intresserad av att veta hur stor kuk du har.
Det allra mest störande är nog dock när man säger att man har en sambo, och man får som svar att "han behöver inte veta något". Men jaha... Hade du seriöst tänkt dig att jag skulle få en tankeställare där och inse att gooood damn...det har du fan i mig rätt i! Det hade jag inte tänkt på innan. 😳 Let's do it!!

Jag är verkligen nyfiken på vad som pågår i huvudet på killar som dessa. Blir det mer spännande för er när man säger nej? Jag menar, är det därför ni fortsätter försöka komma med patetiska argument för att vi ska ändra oss? Jag har stor kuk, jag tränar, jag har mycket pengar, jag är duktig i sängen. Funkar det ens någonsin?? Har det hänt att en tjej först sagt nej, och sen när ni sagt hur stor ni har, så har hon ändrat sig? Jag undrar verkligen.😳 Kanske det är dags att sätta sig och skriva ett långt brev om varför man inte vill och att dom lika gärna kan lägga ner direkt, som man kan skicka till dem direkt när dom frågar, för att spara lite tid.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Men folk alltså. jag hade fan slängt iväg både hot och kränkningar...
nouw.com/svatantrya
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jag tänkte det först! Men sen tänkte jag att fan det kanske är nåt psyko som kommer jaga ner mig då och mörda mig typ xD
nouw.com/sandrabergmanfit
Grodan,
Blir så jävla trött på mänskligheten alltså..
borntolose.blogg.se