Ny säsong, nya vägar och ett nytt jag?

Med allt fler tecken på att vintern är på väg att ta slut, att en ny säsong är på väg, kände jag för att sätta lite mer färg på tillvaron idag. 😁🍀 Green, som mitt senaste collage! Mammas favoritfärg dessutom.

Min dag har gått både upp och ner. Det finns vissa saker i min tillvaro som tyvärr dränerar mig på energi just nu, så pass att träningen har börjat kännas mer ointressant, och jag vet inte riktigt hur jag vill eller bör hantera det. Att lyssna på magkänslan brukar man säga, och jag vet vad min magkänsla säger, men ändå kan jag inte lyssna på den helt. Typiskt mig...😳 Jag vågar inte riktigt lita på den tror jag. Jag vågar inte dra något förhastat beslut. Hur vet man när det är dags att komma till det där beslutet? Ny säsong, nya vägar och ett nytt jag?? Jag borde sätta någon slags deadline...om jag fortfarande känner mig dränerad av energi vid det datumet vet jag vad jag ska göra. Right??

Sjuk börjar jag också känna mig, men jag är redan igång med att bota det, med både saltvatten och te! 🙌 Wish me luck! Saltvatten har ju funkat alla andra gånger för mig, men man blir ju lite nervös över att behöva vakna upp täppt och febrig imorgon. 😳 So not the right time, y'all...


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Så fin du är 🌸
nouw.com/eswensson
Paulinagavelin
Paulinagavelin,
jätte fin du är 😁
nouw.com/paulinagavelin