Ny vecka nya tag

Ny vecka, nya tag! Aldrig känt mig så redo för en ny vecka som jag gör nu. Underbart!


Startade denna vecka med ett hemmapass, med fokus på överkropp. Känns som att många av hemmapassen brukar blir fokuserade på antingen ben, core eller ren cardio. Kul med lite omväxling! Passet ligger uppe på min instagram om ni känner för att anta en utmaning. ;)

För övrigt har dagen varit som vanligt. Jobb, en promenad med sambon och sen en massa krångel med nya telefonen. För ja, det har jag ju inte nämnt här... i fredags kom sambon från ingenstans och sa åt mig att klä på mig, för vi skulle åka och köpa ny telefon till mig. Whaaat?! Han var väl trött på att jag klagade så mycket. Eftersom jag jobbar mycket via telefonen har det varit otroligt irriterande att behöva ladda den 4 gånger om dagen. Och vi ska inte tala om hur seg den hade blivit!

Har jag inte världens bästa sambo?? Javisst!

Men nu är det som sagt det vanliga krånglet med nya telefonen...det här hatar jag alltid med att skaffa ny telefon...man måste fixa nytt bank-ID, swish och allt...ööööhh, och så går det så klart inte att få ner bank-ID appen så jag måste kontakta banken. Suck. Teknologi är en blessing men det är också ibland en curse.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer