Nyttig ananas- och sellerijuice

Nytt år, och många har som löfte att starta ett lite hälsosammare liv. Det är aldrig försent! 🌟 Man märker att gymmen är lite mer smockade än vanligt, och häromdagen såg jag till och med en man på vår gård som kom springandes förbi i en lysande gul reflexväst. Han la sig sen på asfalten och gjorde situps. 😂👏 Ja...why not liksom?
Men det här är ju första helgen efter nyår...för vissa kan det kännas lite svårt. Vad ska man nu unna sig till helgmyset? Det finns många alternativ som tur är! Själv inleder jag min helg med en hälsosam, fräsch och riktigt go juice! 🙌 Kanske inte det mest klassiska helgmyset direkt...en juice...men är man sugen på något gott och bra kan jag rekommendera denna. Just när man äter på något som är såhär pass fräscht brukar dom där sugen efter fett och socker dämpas, tycker jag i alla fall. 😄

Du behöver:

  • 1/2 ananas
  • 2 stjälkar selleri
  • 1 cm ingefära
  • Lite vatten för att späda ut och få en bra konsistens.

Mixa ihop allt tills det blivit en slät juice. Låt gärna stå i kylen en stund, och sen är det bara att slurpa i sig. 😊 Du får med den här i dig såååå mycket antioxidanter, vitaminer och gosaker för kroppen! Visste ni förresten om att selleri innehåller eteriska oljor som är antibakteriella och vätskedrivande?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh vad gott! Haha angående mannen med reflexväst så såg jag igår en man med en blinkande väst!!! (Den var full av lampor) Så annorlunda syn haha 😃 ❤️
nouw.com/happym
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ja verkligen god och superfräsch! 😋 Haha!! Ja de e ju viktigt att synas 😂
nouw.com/sandrabergmanfit
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Selleri är så fräscht att ha i en smoothie, älskar det. Min favo är mango, passionfrukt, kokosvatten, ingefära , gurkmeja och lite svartpeppar (för att kroppen ska ta upp gurkmejan)
nouw.com/blog_of_foodcraft