Om jag styrde världen...

Om jag fick styra hela världen...jag menar HELA världen, som någon slags Gud, fast utan några övernaturliga krafter.....det finns så mycket jag skulle vilja ändra på, och i alla fall försöka förbättra...här är några punkter:

🌸 Alla krig skulle bort. Dom enda som egentligen skulle få använda vapen skulle vara poliserna, för det är klart...det skulle fortfarande finnas brottslingar, det känns inte som något man kan undkomma.

🌸 Rasister och nazister skulle inte få någon rättighet att uttrycka sina åsikter eller agera efter vad dom tror på.

🌸 Det skulle finnas fler kvinnliga ledare i världen, under mig då. Även om jag skulle styra hela världen behöver jag folk som hjälper mig. Jag kan inte ha koll på hela världen på en och samma gång, och världen behöver perspektiv från både män och kvinnor.

🌸 Det skulle vara jämställt mellan män och kvinnor, så jämställt som det kan bli i alla fall.

🌸 Djurplågeri skulle vara ett av de värsta brotten man kunde begå, och skulle straffas därefter. Massproduktionen av kött skulle avbrytas. Världen skulle helt enkelt få vänja sig vid att äta lite mindre kött i alla fall.

🌸 Källsortering och att värna om miljön skulle det bli större krav på, och fokuset på att förbättra miljön skulle bli högre.

🌸 Barn skulle redan i lågstadiet få börja lära sig mer om självkänsla, självförtroende och hur man är mot varandra som medmänniskor.

🌸 Folk som tjänar riktigt stora pengar, över en viss summa, skulle behöva donera en viss del för att bekämpa fattigdom och svält, sjukdomar och andra hjälporganisationer.  • Vardag

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Du är så vacker!
nouw.com/alvaalarssoon
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Oj, tack!! ❤ det är du med!
nouw.com/sandrabergmanfit
riizzie
riizzie,
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack desamma ! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit