Om man får drömma lite...

Det är snart dags att inreda uteplatsen...borde det förresten inte heta utreda då...?? Oh yeah, jag drog ett så dåligt skämt precis. Jag skyller på att jag är trött, då får jag rätt kass humor. 😂
Nej men det är ju tomt hos oss för tillfället. Jag ser att grannarna har börjat plocka ut sina utemöbler och vissa har redan börjat fixa med blommor och växter...trodde aldrig jag skulle säga detta, för jag är ingen trädgårdsmänniska, men jag blir sugen på att starta igång jag med snart. 😁 Var inne på Wexthuset och kollade runt lite, och dom har ju en hel del snygga krukor! Det var speciellt två jag fastnade för och dom ser ni på bilden här nedanför... snygga, ey? 😃 Jag drömmer bara på nu, så jag tar inga beslut över huvud taget, men det brukar ju alltid börja med dreams eller hur!
Vi har ett växtstöd som står där ute, och den stod där när vi flyttade in, men jag skulle nog faktiskt vilja byta ut den till något mer fräscht... sen också så klart plantera fina blommor... mmm... detta är vuxenpoäng va?

Sponsrat inlägg

  • Vardag

Gillar

Kommentarer