One of a kind

Sitter i soffan och spanar lite efter intressant nätshopping, mest för skojs skull...inte planerat att köpa något än, min prioritering just nu är klänning och matchande skor till bröllopet om 2 månader...men jag gillar att kolla lite vad som finns. Just nu har jag fastnat för accessoarer och prylar från getpersonal.se, där man kan hitta det mesta och man kan enkelt göra det väldigt personligt med gravering. Ett vanligt smycke, en vanlig accessoar eller säg...ett smyckesskrin, som plötsligt blir helt unik med en text. 👌 Det finns ju även prylar till hemmet, som ljuslyktor där man kan få glasdörren graverad. 😍 Så fint!! En sån skulle jag vilja ha här hemma... skulle inte ni? 😍
Den här sidan är i alla fall PERFEKT att checka in ifall man behöver hitta någon typ av present till någon, oavsett vilken typ av present det handlar om...till honom, till henne, något romantiskt, inflyttningspresent....som jag skrev innan, det finns mycket att välja mellan och ALLA produkter kan bli unika med gravering. 😃 One of a kind!

Nu har vi redan ett gäng bra kockknivar, men jag tror ändå att jag någon dag kommer köpa skärbrädan och kockkniven härifrån till Ahmad. Han har någon grej för köksprylar, framför allt kockknivar, så det skulle ju vara superkul om han fick en skärbräda och en kniv med personlig gravering! Right? 😃 Typ skriva hans namn på...eller för att göra det hela lite roligare skriva något som..."Shinku Hadoken", vilket kommer från ett fighting-spel, och Ahmad drar till med den kommentaren jämt. 😂 Frågan är bara om han skulle kunna se på dem utan att börja leka med dem, haha!

Något annat riktigt fint dom har är ett gäng kaffeglas i snygg design. Annorlunda design framför allt! 😃 Oh, how I want them..!! Men man kan inte få allt i världen.

Sponsrat inlägg.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer