Organisationstönt

Organisationsnörden inom mig har fått bli tillfredsställd...ett mer organiserat badrumsskåp! 😍 Jag tror mitt organisationsbehov har ökat lite på senaste tiden. Inte så pass att jag är manisk och inte kan sova om något ligger fel, men jag mår så mycket bättre när saker ligger på sin plats och det är snyggt och i ordning. 😊 Jag kunde därför inte låta bli att plocka åt mig några snygga förvaringsboxar till tops, pads och sminkborstar/verktyg. 😍 Så simpla, men så fantastiska! Varför har jag inte skaffat såna tidigare?
Jag har idag dessutom organiserat i klädskåpet, igen... karln är inte lika duktig på att hålla kläderna i snygga högar, utan det slutar alltid med att allt ligger i en och samma hög som man får gräva sig igenom för att hitta det man ska ha. Fast...jag ska inte döma, jag var likadan för ett par år sen. 😂 Det är det jag menar när jag säger att jag blivit "värre" med det här med att organisera och dona. Är det en åldersgrej tro? Oavsett så trivs jag ju med det. Livet känns lite bättre med saker som ligger i ordning och på sin plats. 😂 En lite rolig grej...vi köpte igår även en sån snygg hållare för kaffefilter, som jag velat ha så länge. Jag stoppade ner dem i den, och la sen in den i skåpet där filtren alltid står, och sambon kollade på mig jättekonstigt.
"Varför ska vi köpa en sån om vi ska gömma den i skåpet sen? Ställ fram den istället, typ på kaffekokaren eller något."
Jag försökte förklara för honom att man ska ha snygg ordning i skåpen också, att man ska kunna öppna ett skafferi och mötas av det. Det måste inte stå framme och ta plats. 😉

Nu dags för nästa grej...planera morgondagens träningspass, en av mina favoritsysslor! ❤


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Åh så fint! Vill också ha behåla för pads och tops, har fan inte plats för nåt hör😂😞
nouw.com/fitnessbyannabelle
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Haha... jag är precis likadan... dock mer åt det värre hållet.. 😋
nouw.com/blubbbeauty