Otur i spel, tur i kärlek!

Har jag varit extra snäll senaste tiden eller? Jag fick plötsligt en trisslott av en go vän, sådär utan förvarning. 😃 TACK!! Så smidigt när man kan göra det på nätet såhär. Nu blev det dock ingen vinst, men det är inget ovanligt för mig... jag har aldrig direkt haft någon tur i spel, haha! Men det är ju som man säger...otur i spel, tur i kärlek. 😉 Right? Jag tror det högsta jag någonsin vunnit på en lott är typ 60 kronor, men jag har ju inte heller varit speciellt aktiv med att köpa lotter. Och man kan ju faktiskt inte klaga på att man aldrig vinner om man aldrig försöker, även om oddsen för att få en stor vinst är väldigt låg. Läste någonstans att chansen för en vinst på 10 000 kr eller mer ligger på 0.003%. 😁 Ändå är det alltid så spännande att skrapa, eller hur?! Jag blir helt till mig!

Tack, kära vän, trots att det inte blev någon vinst! ❤ Du gjorde min kväll lite extra spännande i några sekunder. 😉 Någon sa till mig en gång att så länge du inte har skrapat lotten än finns det chans att du är miljonär, men jag kan inte sitta och vänta. I need to know the truuuth!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Planwithmadde
Planwithmadde,
Hej fina du, jag förstår dig precis, har inte heller lyckats kamma hem mer än 60kr på lotter hehe men du har helt rätt- otur i spel men tur i kärlek hehe hoppas att du har en underbar kväll!
nouw.com/planwithmadde