PMS cravings

Tjejer, vad har ni för cravings när PMS:en slår till? För mig är det choklad och glass, helt klart! Vissa månader känner jag inte av det så mycket, men sen kommer det månader som denna, då jag nästan hör hur min hjärna skriker efter det. 😨 Tacka vet jag för att det finns så många sockerfria alternativ att ta till. Jag har äntligen fått tag på åtminstone en av dom nya glassarna från Barebells, och jag är frälst...kan man ana att den är sockerfri? Nope. Inte alls faktiskt, om man frågar mig. 😊 Jag har testat smaken "Cookie dough", och jag ser fram emot att testa dom andra smakerna också!

Angående det här med sockerfria alternativ. Är det verkligen nyttigt? Jag själv anser att det är ju bra om man kan begränsa intaget av den typen av mat också, för det innehåller oftast onaturliga saker som säkerligen i längden gör mer skada än nytta. Jag hade en period då jag drack energidrycker med sötningsmedel nästan varje dag, men jag kände tillslut att det nog är bäst att dra ner på det. Jag föredrar att boozta kroppen med naturliga medel mest, men jag väljer sockerfritt framför socker, för jag vet hur dåligt jag/man mår av för mycket socker. Idag dricker jag energidrycker på helger främst, till fredagsmyset, eller när jag är riktigt trött och måste få upp energin snabbt. Hade det inte heller varit så att jag hade massiv PMS nu så hade jag skippat den här glassen ikväll. 😌 Sockerfria alternativ har blivit något jag unnar mig ibland mer än att äta det varje dag bara för att det "är hälsosammare". Bara för att det inte påverkar oss just nu betyder det inte att det inte kommer påverka oss i framtiden.


Gillar

Kommentarer

Pillaan
Pillaan,
Herregud vad du är vacker! Avis
💕 jag skulle behöva lite hjälp på bloggen skulle du kunna gå in och kommentera och hjälpa mig? Det är det inlägget som är skrivet idag Kramis 💕
nouw.com/pillaan
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Va gullig du är ❤ ska kolla!
nouw.com/sandrabergmanfit
Annaasvensson
Annaasvensson,
Fin du är 😊 jag får ofta cravings på kakor, köper alltid Marabous kakor när jag får PMS 😍
nouw.com/annaasvensson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack! åh dom har ja nog inte ens smakat 😀
nouw.com/sandrabergmanfit
Janelle
Janelle,
Choklad garanterat 🙌🏼 Och nötter haha😁
nouw.com/janelle
Sandra Forsén Chorsell,
Jag skulle säga choklad det är ett måste för mig <3
nouw.se/sandrachorsell
Nilla,
Socker är inte bra men de sockerfria alternativen är inte alltid så bra heller.
blankatorpet.blogspot.com
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
I know, precis de ja sa 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
Michelle ,
Choklad är det bästa 😊 håller med till hundra 😍😍😍
www.michellefrandell.blogg.se