PT Online - Investera i dig själv

Det är dags nu. Jag ska återigen börja köra personlig träning online! 🙌 Vill du komma i form? Få mer ordning på en balanserad livsstil med bättre kost och ett träningsschema anpassat efter dig och dina mål?

Jag kommer erbjuda både kostprogram (nej, du behöver inte räkna kalorier), träningsschema och regelbundna coachingsamtal för att hålla uppe motivationen. Allt sker online/på telefon. Vi använder oss av videochatt när jag ska demonstrera hur du gör olika övningar, och jag kommer finnas tillgänglig via mejl/sms varje dag för frågor. Hur vi lägger upp din kost och träning är baserat på dina mål och förutsättningar, det ska vara något som passar dig och som du kan fortsätta med själv sen efter att vi är klara. 😊 Du kommer, förutom resultat, få med dig kunskap som hjälper dig hålla fast vid din nya hälsosamma livsstil!

Varför PT online?
1. Bekvämlighet. Möten kan ske hemifrån, från sängen till och med. Har man mycket för sig är detta en bra fördel!
2. Konstant kontakt. Ofta när man skaffar en PT har man bara kontakt vid dom tillfällen man bokat möte. När det sker online har jag som PT mer tid att kunna finnas tillgänglig ifall man har frågor eller om man känner att man behöver prata av sig, bli mer motiverad. Jag kommer fungera som ett bollplank.
3. Billigare! Jag har jobbat som PT på gym, och det är dyrt. Det är en hel del för- och efterarbete för mig som PT, därav kostnaden, men online får jag mer tid åt detta och därmed kan kostnaden dras ner.

En del av pengarna kommer jag donera till organisationer som kämpar för djurens rättigheter framför allt i Kina och asiatiska länder där det inte finns djurskyddslagar. Du investerar i dig själv PLUS gör en bra sak för våra fyrbenta vänner. 😊

Vid intresse eller frågor, mejla mig gärna så svarar jag så snart jag kan. Priser tas upp där också.
Kontakt: sandra_bergman91@hotmail.com

Gillar

Kommentarer