Ready!

Sminket är på, kläderna är på och håret är....som det är, men det känns ingen mening med att fixa det då det ändå kommer pajas så fort man kliver utanför dörren. 😁 Känner mig fab ändå. Snart börjar jag röra mig mot Pinchos där jag ska möta upp min sidekick för kvällen, och sen blir det ös! 😃 Jag ser så fram emot detta....dom goda (och förbannat onyttiga) godisdrinkarna och Gretas! Det är ett stort tillfälle när en brud som mig ska på gayklubb för första gången. 😉 Bara hört bra om det stället hittills, även från män som inte är lagda åt det hållet, och då måste det väl ändå stämma. ☝
Jag sitter redan och planerar för morgondagen...jag vet att jag kommer va sjuuuukt trött och bakis, och vi vet alla vad som händer då...cravings efter pizza, godis, läsk och chips. Gärna allt på en och samma gång dessutom. Oftast brukar jag redan dagen innan känna att det är okej, för det är ju inte direkt varje dag jag äter sånt, men nu försöker jag redan intala mig själv att jag kommer vilja ha näringsrik mat. Ägg, kyckling, grönsaker, frukt.... 😂 Good luck!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Gayklubb är sååå kul! Min erfarenhet är att folk är både öppnare men också mer respekterande. Sedan finns det alltid en och annan dude som är där bara för att se tjejer hångla men de brukar inte få stanna så länge eftersom de oftast beter sig illa. Ha så jäkla kul ikväll tjejen!
nouw.com/svatantrya
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Ha så kul!!😘
nouw.com/fitnessbyannabelle