Resultat på 2 veckor!

Sicken onsdag! 😳 Hur blev det kväll så snabbt?! Jag var ju iväg och tränade ben förut, vilket gick väldigt bra. Tog mig en Xm+ innan, så fick en bra energikick kände jag! Däremot börjar det bli mer och mer tråkigt att deffa...att inte kunna ta tyngre vikter längre. Håll ut, Sandra!! Nåååågra veckor kvar bara. 🙌
Sen jag kom hem har jag hunnit duscha snabbt samt käka lika snabbt, sen har tiden mest gått åt att jobba. Roligt jobb, bra jobb! 👌 Vet ni vad som är det roligaste med mitt jobb? Detta: Jag fick ett meddelande från en av mina pt-kunder idag. Han har inne på sin andra vecka nu bara, och han har redan märkt av skillnad på sin kropp!

"Märker redan skillnad på kroppen! Gick ner 2 kg första veckan, vilket framhävde musklerna mer, så nu är det roligare när jag tränar. Även att det känns som jag orkar med dagarna bättre för övrigt!"

Jag ser så fram emot kommande resultat!! 😃 Jag rekommenderar verkligen, om ni känner er manade och vill göra en livsstilsförändring...skicka in ansökan nu så blir du kontaktad inom kort! 🙌 ANSÖK HÄR !


Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,