Rufs

Oj, vad ni säkert INTE blir förvånade nu när jag säger att jag sov dåligt inatt. 😃 Jag hade nog lyckats sova i en timma innan Ahmad kom hem och väckte mig. Det är i princip omöjligt att smyga in genom vår ytterdörr, vi måste göra något åt det. 😲 Känner mig dock inte sådär zombie-trött som jag trodde jag skulle göra, men det är klart...energin är inte på topp. Vet inte hur många gånger jag gäspat hittills.
Turligt nog blev det inget kontor idag, vilket innebär myskläder!!! 😍 Håret är lite rufsigt, och det är okej... det är ju bland det värsta som finns när man sovit dåligt och man måste sitta i obekväma kläder och se prydlig ut.

Vi tog oss en liten promenad förut, så fort det slutade regna, för att köpa räkor. Jajjemän, det vankas räkmackor! 😃😃 Eftersom vi i princip aldrig käkar räkor hemma, då Ahmad är så pass kräsen, känns det här som en jackpot för mig. Nu har jag något att verkligen se fram emot, och nu när jag fått i mig en stor kopp kaffe kan jag hålla mig alert ett tag till i alla fall. Det blir ingen träning idag...jag skippar den helt. Vill inte utsätta min kropp för mer stress nu efter så lite sömn. 😔


  • Vardag

Gillar

Kommentarer