Så gör du kaseinpudding

Jag fick en fråga igår om hur jag gör mina kaseinpuddingar och vilket märke jag använder mig av. Jag använder mig av märket BodyScience, som har många olika smaker att välja mellan, plus att dom innehåller laktasenzymer vilket jag som laktosintolerant behöver. Kasein är ofta naturligt låg på laktos, men jag är inte lite känslig....jag är extremt! 👋 Är man en chokladfantast kan jag rekommendera deras double chocolate, eller apelsinchoklad (en kombination jag är sjukt svag för). Jag älskar dock att alltid testa nytt, så nu senast blev det en jordgubb och en vaniljglass. 👌

Så hur gör man då? Well...det är väldigt simpelt faktiskt! Det står till och med på baksidan hur man gör, eftersom det är så vanligt att använda kasein för just puddingar, tack vare den tjocka konsistensen. Pulver och vatten är allt man behöver! Skillnaden mot en vanlig shake är att man minskar på mängden vatten. Man får känna sig fram...konsistensen ska bli som en tjock smet. Istället för att blanda det i en shaker brukar jag använda en skål, mycket lättare så. 😊 Om du tycker puddingen blev lite för tjock den här gången, ha i lite mer vatten nästa gång....simple as that! Glöm inte att toppa med lite gottigheter som bär och frön...det blir så mycket roligare så. 😉


Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Kör apelsinchokladen nu, tröttnar inte 😍
nouw.com/fitnessbyannabelle