Seriemani på riktigt!

Nu tar jag kväll. 😃 Jag kollade på klockan för en stund sen och fick mig en smärre chock när jag såg hur sent det faktiskt var! Jag har inte vant mig vid sommarljuset än tydligen..jag trodde klockan var max sju. 😝 Kan ni tänka er att för några månader sen var det kolsvart ute vid den här tiden? Varför kan det inte vara såhär året runt?

Ikväll är inte vilken kväll som helst, det är seriemani på riktigt! Både ett avsnitt från Empire och Prison Break väntar... jag döööör!! Tänkt på det hela dagen, haha!! 😂 Det är inte bra att vara så här beroende. Jag mår nästan lite dåligt samtidigt, framför allt när det kommer till prison break, bara för att jag vet att det snart är slut. Kollar jag på nästa avsnitt är jag ett avsnitt närmre det riktiga slutet, och jag vill verkligen inte det, men samtidigt vill jag så gärna se! 😭 Whaaa..... snacka om ilandsproblem.
Jag ska plocka fram något proteinrikt kvällsgott, plocka fram täcke och kudde, och sen kura ner mig i soffan, ready for action! Och ja, jag behöver verkligen täcke...det är svinkallt här inne! 😳 Vad gör ni ikväll?

Tyckte den här bilden blev så cool, så den fick självklart ta plats på bloggen... 😌


  • Vardag

Gillar

Kommentarer