Slänger du in handduken?

GIRLS!! Och gentlemen kanske?? Jag har lagt upp ett träningspass där jag endast använder en handduk, på min instagram och i min facebook-grupp. Btw...om du är kvinna och inte har joinat min fb-grupp än...varför??!! KOOOMM!!! På onsdag kl 19 gör jag en live QA, så ladda med era frågor!!


Men ska vi bli lite seriösa? Slänger du in handduken eller använder du den för att torka bort svetten? Det är så lätt att ge upp innan man ens försökt. Rädslan att inte klara så mycket som man vill, tanken att det inte är någon mening att ens försöka.... oh, vad det är lätt att fastna i dom tankarna. Du kommer dock ingenstans med dom tankarna.

Vad man behöver förstå är att ALLA är nybörjare. Och det SKA vara tufft. Det SKA vara svårt. Den stund då du känner att det är lätt, då kommer du fastna i din progress. Jag är ledsen att säga det men...inget av mina träningspass är lätta för mig.

Det är tufft och vissa dagar när jag väl håller på blir jag nästan förbannat på mig själv för vad jag har planerat för pass.

Så vad får mig att fortsätta och genomföra passet i den stunden? Jag tänker på känslan efteråt och mitt MÅL. Det är därför det är så viktigt att ha små mål att sträva mot, så vi har något att sträva mot hela tiden.

Behöver du hjälp att sätta upp mål?? Kommentera ett #me eller kontakta mig!

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Älskar dina inlägg 🌸 tack för att du peppar och skriver dessa inlägg 🙏. Jag är sällan nöjd efter ett träningspass då det känns som om jag gjort det för lätt för mig, samtidigt vågar jag inte ta i mer av någon oklar anledning. Därför är dina inlägg bra för efter man läst något från dig så lägger man i en högre växel för stunden iallafall 🥰
nouw.com/taazzsih
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ååh vad glad jag blir <3 TACK!! Är det ok om jag skicka PM? 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
taazzsih
taazzsih,
Absolut fårdu det 😊
nouw.com/taazzsih