Smakprovning!

Sådär ja, nu är jag med i farten igen. Jag har nu testat 2 av dom 3 kvargsåses från NJIE! Smakerna jag norpade åt mig var Bea (så klart, jag älskar bea...😍) och Barbeque. Vad jag tyckte? Well....det var inte direkt så att mina smaklökar började dansa på tungan, men dom var definitivt ätbara! För mig är det ju ett stort pluspoäng redan vid proteinmängden. 😉 Eftersom det faktiskt är kvarg så är dom ju lite mer syrliga i smaken, och det bör man vara beredd på när man testar dessa. Bearnaisesåsen kände jag det extra tydligt på, så den var nog inte min favorit av dessa. Kommer jag köpa dem igen? Helt klart! Nu är det bara smaken Tex Mex kvar, eller än så länge i alla fall... det skulle inte förvåna mig om dom kommer med fler smaker snart. 😌 Har ni smakat dessa??

Jag vill i det här inlägget även uppdatera lite om hur läkarbesöket idag gick. Såg att det var en hel del av er som blev lite oroliga. Först och främst vill jag klargöra för folk att jag mår bra. Eller, jag mår inte bra, men jag mår bra. Jag är inte deppig hela tiden, jag är inte självmordsbenägen eller så. Men jag får små ångestattacker titt som tätt, jag tappar minnet lätt och jag sover som en...ja jag vet inte ens vad. Min träningsmotivation har sakta men säkert droppat, men jag tvingar mig själv mycket nu för jag mår alltid bra av det efteråt.
I alla fall..läkarbesöket idag gick bättre än dom tidigare. Jag hade fått fylla i ett papper om mitt mående, och av det hon såg där och av det jag berättade om idag ansåg hon att jag tydligen har en medelmåttig depression. Jag är alltså inte på botten! 🙌 Men det var ju också lite därför jag faktiskt ville få en sjukskrivning, för jag vill inte hamna där. Konstigt nog så är det regel att man MÅSTE ta mediciner om man ska få en sjukskrivning, något jag själv kanske inte anser att jag behöver och faktiskt egentligen inte vill ha... men jag fick helt enkelt gå med på det, för annars kommer jag hamna på botten tillslut i alla fall. Om det är det som krävs för en sjukskrivning, fine. 😒 Men nu vet ni det. Jag är sjukskriven i 3 veckor, for now, och sen kommer det KANSKE bli en förlängning. We'll see...


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

jjennyerlandsson
jjennyerlandsson,
Ta hand om dig så hoppas jag du mår bättre snart 💞
nouw.com/jjennyerlandsson
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Om du själv känner att det är okej för dig att behöva ta mediciner och du nu fick sjukskrivningen så är det väl bra, men knäpp regel ändå. Jag hoppas du mår bättre av att kunna ta det lugnt ju!
nouw.com/fitnessbyannabelle
carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Har inte smakat den där än, kanske dags att testa 😉
nouw.com/carolineelfstrom