Stolt coach!

När man inte kan gå ut eftersom man har en kisse som är så smart och har kommit på hur han ska få in svansen i tratten, då får man träna hemma. Ny core-workout på min instagram nu ifall ni söker efter inspiration eller bara rent av är ute efter brända magmuskler. Allt ni behöver är en pilatesboll, och ni är set to go!

Btw... på tal om träning... en av mina klienter har precis gått ner 2,6KG på 2 veckor genom att äta bättre och MER!! Det ni! Superstolt coach här kan jag lova, som mest fick ett frågetecken till svar när jag sa åt henne att hon äter för lite. Haha!


Jag känner mig för övrigt som en mamma på riktigt med den här plutten nu. Aldrig tidigare har han varit så uppmärksamhetskrävande. Han vill vara bredvid mig hela tiden, trots att han samtidigt hatar mig lite smått för att jag tvingar på han tratten. Jag får sova i vardagsrummet med honom, eller sova är ju inte riktigt rätt ord...halvsover för jag måste ju ha koll på honom... men just för att sambon ska kunna få sova ifred. Han har ju ett jobb att gå upp till tidigt. En annan jobbar ju hemifrån och bestämmer egna tider. Väldigt skönt måste jag medge!

Gillar

Kommentarer