Styrketräning gör inte att du ser ut som en man

Om det är något jag skulle vilja säga till mitt yngre själv om jag kunde gå tillbaka i tiden så skulle det vara... våga lyfta tungt! Alldeles för länge gick jag och var rädd för att lyfta tunga vikter, trodde jag skulle vakna upp en dag och se ut som en bulkig man. Jag höll mig till mina lätta vikter, fokuserade på många repetitioner, och sen undrade jag varför jag tillslut inte längre kände av någonting dagen efter, och varför mina resultat stannade av.


Den stressen. Känslan när man kämpar, kämpar och kämpar, för att inse att man bara står och trampar vatten. Det kom till en punkt då jag började köra flera pass per dag, i hopp om att få resultat. Så fel!! Jag kan bara vara glad att jag vet bättre idag.

Tunga vikter innebär INTE att man kommer se ut som en man. Det krävs mycket för att vi kvinnor ska nå upp till en nivån, om det ens är möjligt på att naturligt sätt.

Vill ni förresten joina min nystartade grupp på facebook? En grupp för kvinnor som vill uppnå bättre hälsa, få in hälsosammare metoder och bli en bättre version av sig själva. Helt gratis att gå med!
https://www.facebook.com/groups/716614705826387/

Gillar

Kommentarer