Sunday plans

Well... den här dagen började väldigt...snabbt. Vi båda vaknade av ljudet till kattslagsmål utanför vårt sovrumsfönster, så vi båda flög upp som rakter. NOT AGAIN!! 😖 Kalle hade ju tur förra gången som slapp åka till veterinären för såret han fick på kinden, och den här gången verkade han ha klarat sig bra. Inget sår, vad vi sett än i alla fall.

På schemat för dagen står det träning först och främst, och idag blir det gymmet med fokus på rygg och biceps! 😍 Vi ska sen till en av Ahmads kollegor som faktiskt bor granne med oss, då hon hade något event på gång idag...vet inte exakt vad det handlar om, men hon och några vänner till henne sysslar tydligen med att brodera texter och motiv på kläder... kanske man kan beställa något av henne om det visar sig vara något snyggt. 😊 Senare hoppas jag på en promenad! Ahmad frågade mig faktiskt häromdagen om vi skulle ta och göra det direkt efter det eventet, och när han nämner promenad, då går man med på det, för det händer YTTERST sällan!! Däremot känns vädret lite osäkert...let's hope for the best!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Planwithmadde
Planwithmadde,
Skönt att Kalle klarade sig bra, hoppas på bra väder 😁😘 förstår precis, föreslår min man en promenad då går man, that's it 😝
nouw.com/planwithmadde
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Ja ahhaha! När han föreslog det va min första tanke "har han feber?"
nouw.com/sandrabergmanfit
Planwithmadde
Planwithmadde,
Hahaha förstår dig till 110% 🤣
nouw.com/planwithmadde