Ta hand om dig i kaoset

Ovanliga och oroliga tider. Men vi får inte tappa greppet! Så saker ser annorlunda, men våga tro på att det kommer passera. Otroligt viktigt att vi inte stressar i situationer som denna, och att vi inte slutar ta hand om oss själva.


Om det är någon gång i livet vi bör fokusera lite extra på vår hälsa så är det nu. Så vad gör du för att faktiskt förbättra ditt immunförsvar? Vad gör du med den extra tid du fått nu när du kanske inte får gå till jobbet?

Sitter du hemma och läser nyheter efter nyheter om kaoset, som i längden bara gör dig mer stressad och får dig att må dåligt? Långvarig stress orsakar ett sämre immunförsvar. Så varför göra det?

Själv försöker jag inte lägga allt för mycket energi på det. Det är som det är, inget jag kan göra något åt. Jag kan göra min del, men ingen mår bättre av panik. Jag ser till att hålla mig någorlunda uppdaterad så jag inte missar något viktigt, men att prata endast om det...att läsa endast om det... vad gott gör det egentligen för mig?

Så på med träningskläderna, träna lite i vardagsrummet, svettas ut din oro. Ta sen en varm skön dusch och ät bra mat som både kropp och själ mår bra av. Och lägg ifrån dig telefonen ibland...stäng av tvn. Lägg energin på saker som du mår bra av.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så bra inlägg! 😍
nouw.com/carroat