Ta inte det här på fel sätt...

Sommarkroppen byggs upp under vintern! Men vad menar jag med sommarkropp? Alla har väl en sommarkropp på sommaren? Jajjemän, men när jag säger sommarkropp, men jag en kropp man trivs i! För många gör inte det idag tyvärr. Menar jag att man behöver ha abs? Nope. Menar jag att man måste ha en viss storlek? Nope. Vi alla ser olika ut och vi har olika syn på oss själva. Vissa trivs i mer former, vissa trivs i mindre. Så snälla, ta inte det här inlägget på något fel sätt. Just hear me out... är du skitnöjd med din kropp och inte vill förändra något, amazing! Skitbra verkligen! Men om du inte riktigt är nöjd.......varför gå resten av livet och känna så?

Det är inte ovanligt att man någonstans i maj börjar inse att sommaren är runt hörnet. För vissa är det ren glädje, jag menar sol, bad och ljusa nätter. Men för vissa är det ångestladdat. Bikini i en kropp man inte trivs i, känslan av att inte vara tillräcklig och besvikelsen på sig själv för att man vet att man kan bättre. I vissa fall här sker det att man antingen intalar sig själv att man är nöjd trots att man inte är det...för "varför ens försöka"? Eller så får man panik och söker efter någon slags quick fix, som ger snabba men icke hållbara resultat, man svälter sig själv eller lever på juicer...jag tyckte jag hörde om någon konstig diet som inkluderade endast kaffe och en sockerbit på morgonen??? Anyways...tillslut kollapsar det...hösten kommer, vintern och julen...och ett nytt mål sätts. I ÅR HÄNDER DET!!! Man kanske börjar kämpa mot sina mål, men så händer livet...man får annat på tankarna, eller man kanske inte ens vet vart man ska börja...och man tänker "imorgon". Sen börjar hela visan om igen.

När jag pratar om hållbarhet hela tiden, så pratar jag om att skapa något man kan leva med året om. Så man slipper få panik varje vår. Nej du behöver inte träna 7 dagar i veckan resten av ditt liv, men how about 3? Nej du behöver inte utesluta socker helt ur ditt liv...men kanske det räcker med en dag i veckan?
För när du väl kämpar hela året istället för bara en period, då kommer det inte ens kännas som att kämpa. Det kommer vara enkelt, en del av din vardag, precis som att...duscha?

Själv bygger jag hela tiden på min sommarkropp. Jag sätter upp nya mål varje år, även om dom oftast är väldigt liknande varandra..."bygga lite mer och sen deffa ner mig"... för flera år sen var det en kamp, det var tufft! Jag var missnöjd, men jag ville vara nöjd. Idag är jag NÖJD men jag vill hela tiden utvecklas. Så min fråga till er nu...har ni börjat, eller funderar ni på att göra det? Vad hindrar er?

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,