The power of Moringa olefiera

Nu när jag har börjat jobba en hel del med en ny produktserie tänkte jag att det kan ju vara bra att jag berättar lite om basen i den! Vad är det som är så speciellt med våra produkter? Dom är alla baserade på trädet Moringa olefiera, en riktig näringsbomb! Moringa börjar bli allt vanligare faktiskt, och det är inte så konstigt egentligen. Här är några bra fördelar med att få i sig moringa:

1. Näringen! Över 90 olika näringsämnen, 46 antioxidanter, 36 anti-inflammatoriska medel och 18 aminosyror.

2. Sänker blodsockret.

3. Kan sänka kolestrolvärden.

4. Renar kroppen från gifter.

5. Förbättrar matsmältningen.

Såhär skrev en av våra coacher som använt vår mest populära produkt "Supermix":

"Det är helt sjukt, från att ätit hur mycket kosttillskott och medicin som helst. Har testat det mesta inom kosttillskott som finns på marknaden utan någon speciell effekt till att dra ner och bara äta dom mediciner jag verkligen måste äta.

Så mycket mer energi jag fått av den här produkten. Från att knappt orka ur sängen vissa dagar och behöva sova varje gång Leo, min son på 8 månader, sover till att orka med hela dagen utan några tupplurar. Det känns helt fantastiskt . Med både fibromyalgi, utmattningssyndrom, hypotyreos, whiplash, cervikobracialt, ibs, rls... Ja listan är lång, så mår jag iallafall så himla mycket bättre efter att dricka de här varje morgon. Smärtan är nästan desamma men att orka med vardagen och att inte vara som en zombi det är helt fantastiskt.

Det bästa jag gjort i mitt liv och har verkligen fått tillbaka en fungerade vardag igen. Bara smärtan kvar som är hemsk men tröttheten är inte alls påtaglig länge."


Gillar

Kommentarer