The power of rest

Mmmm....fredag.... idag är jag lycklig... 😌 Först och främst just för att det är fredag. Jag har inget speciellt planerat men det är fredag. Just fredagar gör mig så lugn alltid, även nu när jag har varit sjukskriven och inte jobbat på ett tag. Det är som att under veckorna går jag omedvetet och oroar mig för en massa saker...kommer jobbet ringa mig? Försäkringskassan? Det är som att det är en massa måsten under veckodagarna som man måste vara beredd på kan dyka upp oväntat, men sen när helgen kommer...då är det som att allt stängs ner och man kan slappna av på riktigt. Känner ni igen er? Jag oroar mig lite för mycket i onödan, det är jag medveten om. Men förmodligen kommer jag börja jobba snart igen, dock på en ny arbetsplats. Ja, jag har sagt upp mig! Det vet jag inte ens om jag har berättat?? får nog ta allt det där i ett annat inlägg...annars blir det så mycket text.

Det jag egentligen ville skriva här och nu var att jag har fått ännu en klänning! Haha, javisst!! Ännu en från wish, och ännu en blå. 💙 How 'bout that? 😉 Sen vet jag inte om ni kan se det, men jag ser det i alla fall, och jag känner det framför allt... den här vilan jag har haft i 3 dagar nu har gjort mycket för min kropp. Plötsligt är jag mer lean och inte lika plufsig. Jag känner mig så mycket lättare! Som en fjäder! 😍 Inte så konstigt heller...tränar man dag ut och dag in blir det en stress för kroppen och den börjar samla på sig vätska. Tänk på det nästa gång ni blir frustrerade över att ingenting händer hur mycket ni än tränar och äter rätt. Kanske det är dags för en lite längre vila. 😊


Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Åh grattis, eller vad man ska säga haha 😉 Klänningen sitter som ett smäck ju!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack! Haha 😃 ja! Liiiite halkigt material docl så får gå o dra ner den
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Vad har du tagit för storlekar på dina klänningar därifrån? 😊
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Medium, har normalt small 😊 men ja kollar alltid vad andra tagit samt kollar storleksguiden :d
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Okej! Ja jag med. Eller brukar väl köra större storlekar för att vara säker när det gäller wish, allt verkar ju superlitet haha.
nouw.com/fitnessbyannabelle