TheSmallTownGal

Vi kör ett bloggtips ikväll! 😊 TheSmallTownGal är bruden som får stå i rampljuset idag, som också bloggar här på nouw. Hon driver en livsstilsblogg med mycket bilder där vi får kika in lite i hennes liv, och det förekommer en hel del bloppis för dom som gillar sånt! 😊

Hon är en småstadstjej och föredrar stan framför landet med sina asfaltsvägar, betongvägar och folkvimmel. Däremot tycker hon att landet kan vara skönt ibland för att rensa tankarna, fotografera och försvinna lite från verkligheten. Precis som mig kanske det är så att hon föredrar stan framför landet eftersom man inte lika lätt stöter på spindlar där, en fobi vi delar! 😣 Hon är en tjej som gillar inredning, tatueringar och rosa prylar.

När jag frågade henne om ett barndomsminne svarade hon såhär:

"Ett barndomsminne jag har som jag kommer på bara sådär är när jag var yngre så hade vi en husbil, då åkte vi Sverige runt i den och en sommar var vi på Furuvik och såg Tomas Ledin (var inte planerat utan helt spontant) dock tyckte jag att det var häftigare med dom där ljusslingorna som man kunde köpa så jag minns inte ens konserten för var helt lost i ljusslingan hela konserten."

In och kolla hennes blogg! 😃


Gillar

Kommentarer