Time to embrace our beauty

Vet ni vad vi gör för sällan? Vi ägnar allt för lite tid åt att uppskatta våra vackra jag. Som vissa av er kanske vet har jag en historia av dålig självkänsla och självförtroende. Jag fokuserade väldigt mycket på det jag var missnöjd med, vilket var bland annat hela mitt face. Det är nya tider...nya tankebanor... time to embrace our Beauty! Jag skulle ljuga om jag sa att jag älskade allt på min kropp idag, men det finns delar jag är mer nöjd med.

  • Mina ögon - jag har fått mycket komplimanger för dessa, vilket jag aldrig förstod varför innan. Nu är jag väldigt nöjd med dem.
  • Mina läppar - dom är inte perfekta, till och med lite sneda, men dom är fina ändå! Precis lagom fylliga för mitt ansikte.
  • Mina boobs - okej, kanske detta inte räknas eftersom dom inte är naturliga längre, men hey...jag betalade för dem och jag är mer än nöjd!
  • Mina lår - målet är att få dem större nu, men dom är redan ganska muskulösa i alla fall. Hård träning bakom och jag gillar det jag ser! 😃

Jag vill utmana er nu att berätta vad ni är mest nöjda med hos er själva, fysiskt. Jag menar inte att allt handlar om det yttre, men vi är så duktiga på att se ner på oss själva när det kommer till det yttre. Det är viktigt att kunna se sina positiva drag också. 😊


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

LovisaLein
LovisaLein,
så fin du är!
nouw.com/lovisalein
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,