Träningsmyt - busted

Det är en myt inom träning som jag vill ta upp, och som jag velat ta upp ett bra tag, för folk måste sluta tro på den myten helt enkelt! Att genom träning av bröstmusklerna få tillbaka den där ungdomliga och runda brösten, nej, det är inte möjligt! Jag är ledsen att säga det, men om du upplever att du har hängiga bröst är inte fler armhävningar en lösning. Det enda som träning kan göra är att ge dem ett litet lyft, men ingen jätteskillnad...tyvärr. Anledningen till detta är att det är främst fett och körtelvävnad som formar och fyller ut brösten, medan bröstmusklerna ligger längst bak, och det är bara musklerna som kan växa genom styrketräning. Trots det ser jag titt som tätt träningpass som ska vara anpassade för att förstora och lyfta upp brösten, och det lovas ge enorma resultat. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser det.
Detta innebär dock inte att man bör lägga ner med att träna bröstmusklerna helt och hållet! No, no... självklart är det alltid bra att ha styrka där med, av flera anledningar, och som sagt kan man kanske se en liiiten skillnad om man ligger i. Förvänta er bara inte för mycket, allt som lovas där ute har inte mycket sanning bakom sig. ❤ Bättre att istället lära sig vara nöjd med sina bröst hur dom än ser ut, eller genomgå en operation. 😊


Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin du är!
nouw.com/kellyericsson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
byelinnilsson
byelinnilsson,
Så bra att du tar upp detta, finns för många myter som står på förstasidan av alla tidningar som tyvärr allt för många tror på... Följ gärna mig & jag följer tillbaka!! Keep on going!!
nouw.com/byelinnilsson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Japp, det är trist att det ska stå en massa lögner överallt, men det säljer ju
nouw.com/sandrabergmanfit