Transformation!

Man brukar säga att man alltid ska blicka framåt och glömma allt som redan passerat, men ibland är det faktiskt rätt bra att ta sig en titt tillbaka, för att se hur långt man kommit. Jag hittade en bild från 2013/2014, och jag känner knappt igen mig själv! Herreguuud vilken skillnad!! Nog för att jag visste att det var en viss skillnad, men såhär mycket? No way!!

Tjejen till vänster tränade, både cardio och styrketräning, men främst cardio. Jag var livrädd för att gå upp i vikt och jag kände mig alltid lite "plufsig". Jag åt för lite och jag åt fel. Jag testade olika små dieter, som att skippa kolhydrater helt och hållet, för det sas ju skulle vara bra. Jag minns hur frustrerad jag kunde bli ibland för att det inte hände någonting, men nu när jag blickar tillbaka vet jag ju att det var inte så konstigt att inget hände. 😊 Tänk om man hade vetat då det man vet idag. Men bättre sent än aldrig! Idag är det främst styrketräning för mig och jag äter bra mycket mer och BÄTTRE framför allt. Det ÄR kolhydrater, faktiskt vissa dagar utgör det nästan 50% av mitt matintag. 😜 Jag får inte den där paniken längre om jag tycker mig ha gått upp lite i vikt... jag har accepterat att jag är kvinna...vissa perioder är jag inte lika deffad som jag normalt är, som nu när jag har ägglossning och kroppen lägger på sig massa vätska. Skulle jag dessutom öka i fettmassa skulle jag inte få panik för det heller, för nu vet jag hur jag lätt kan förbränna det samtidigt som jag behåller muskelmassa. Kunskap är nyckeln!!

Så om ni frågar mig vem som inspirerar mig? Jag själv!! 🙆

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Grym du är!
nouw.com/idamida
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack!! De känns otroligt bra!
nouw.com/sandrabergmanfit
rbccapersson
rbccapersson,
Men åh så bra sagt! kolhydrater är mångas mardröm, min mardröm är att glömma kloisarna under en dag😂 Grymt bra resultat fina du ♡
nouw.com/rbccapersson
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Haha☺☺ tack fina!
nouw.com/sandrabergmanfit
fannyeskilson
fannyeskilson,
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,