Vacay-dreams!

I need a vacay... inte för att jag har jobbat för mycket eller känner mig utmattad på det sättet. Just nu ligger jag faktiskt ganska högt mentalt, men det var så längesen. Jag vill ligga på en strand med en frukt- och grönsaksdrink, och bara känna att....fasiken...jag lever! 😍 Snart, Sandra... snart är det din tur, om du bara köttar på ett tag till. Se målet framför dig. 😌 Varm sand, stekande sol och några sköna brisar...mmm....!
Vi hade ju planer på att resa till Thailand nu i Mars, men med det nya jobbet ändrades allt det och vi fick skjuta på det. Nu i efterhand har jag dock funderat över om Thailand verkligen är rätt ställe för mig, då jag nu har hört om hur många magra hundar och katter som springer omkring där, lidande. Jag är ju så svag och blödig för sånt! Jag skulle må så dåligt av att inte kunna hjälpa dem, och jag skulle egentligen vilja ta hem alla, mata dem, ge dem en trygg sovplats och en massa kärlek. Men man ska inte ens röra dem, på grund av sjukdomar... 😞 Om jag kunde, skulle jag ta på mig en saneringsdräkt och rädda dem.

Åter till vacay-drömmar... sitter man inne och blundar, och låter solen skina rakt i ansiktet genom fönsterrutan, kan man i alla fall fantisera om att det är sommar ute. 😍


  • Vardag

Gillar

Kommentarer