Vackra förlovningsringar från Vanbruun

Detta är ett samarbete med Vanbruun!
Om man är ute efter förlovningsringar tycker jag absolut man ska kolla på deras sida, så mycket vackert!! 😍 Eftersom tanken är att man ska ha en förlovningsring på sig resten av livet är det ju superviktigt att den är vacker och att den passar ens stil. Dom som finns här är verkligen min stil kan jag säga...enkla och stilrena, men så klart med bling bling! 👌 Jag har alltid varit svag för just bling bling, diamonds are a girl's best friend, right? 😉💎Jag kanske borde ta och hinta lite sådär diskret för sambon..."råka" lämna deras hemsida uppe på datorn. 😂 Inte för att jag vet om han direkt har planer att fria riktigt än, men det är väl det som är meningen också. Ja, jag är lite old fashion av mig på det sättet...jag tycker inte det är fel på något sätt att kvinnan friar eller att man kommer överens om att förlova sig, alla gör ju som dom vill, men jag har ju alltid haft den drömmen om att mannen friar till mig. 😊 Jag skulle nog dessutom inte ens våga fria själv!
Det bästa är att om man inte fastnat för någon av dom ringarna som finns kan man designa en egen! Bara att välja en ringskena och en diamant, om man nu vill ha en vill säga. 😊

Appropå förlovning...visste ni om att jag var förlovad en gång i tiden? Japp! Det var ett par år sen, och det var väl inget direkt serious...jag var ung och naiv, trodde jag var förälskad och att jag skulle leva med den mannen resten av mitt liv. Vilken tjej säger nej till en ring då, även om det var av den billiga typen? Obviously blev det inte så, och tur var väl att jag insåg det. Den här gången däremot vet jag att jag inte är naiv. Det är rätt. Det känns rätt. 😊 Vi har haft våra upp och våra ner, våra fram och tillbaka, men nu är allt stabilt, och jag är lycklig när jag är med honom. ❤ Någon dag kanske det händer...eller jag vet att det händer, för han har ju pratat om det. Jag vet bara inte när. Jag vill inte heller veta när. Det ska vara en surprise... ! Jag hoppas bara att han vet vad som är min stil och smak, därav att jag kanske bör lämna sidan uppe... 😉...lite diskret...inte för obvious... In och kolla, hörni!


Gillar

Kommentarer