Vad är ditt Varför?

Det här har blivit min absoluta favoritplats. SÅ VACKERT!! Och en av dom allra bästa sakerna jag älskar med promenader...är att det ger mig chans att rensa mina tankar. Påminna mig själv om mina varför.


När det kommer till min livsstil har jag kommit till en punkt där det går per automatik för mig. Det är så pass inprintat i både kropp och sinne att jag knappt behöver tänka på det. Men...min business... som entreprenör MÅSTE man hela tiden fortsätta påminna sig själv om det, för det krävs tid och energi som inget annat.

Jag får dock bra påminnelse av mina klienter också, varje dag. Uppskattningen och deras fantastiska resultat! En klient förlorade 2,9kg på över lite en vecka! FANTASTISKT!! Inte bara för själva vikten...utan för att hon har gjort en sån totalvändning i sin livsstil. Jag blir nästan tårögd.

Om ni ska göra en omvändning i livet. Förändra er livsstil...börja träna....lägga om kosten... vad ni MÅSTE tänka på först är...varför? Varför vill du förändra ditt liv? Varför vill du börja träna?

Utan ett stort varför är risken stor att du kommer fortsätta komma med ursäkter. Vi är EXPERTER på att komma med ursäkter för att skjuta upp på det. Och sen har det gått veckor...månader...och vi är på samma plats som innan, om inte en sämre...

För mig var det från början att överleva. Jag mådde så pass dåligt med mig själv, med mitt ansikte framför allt, att jag behövde jobba på något jag kunde ha kontroll över. Min kropp. Jag kunde inte plastikoperera hela ansiktet. Men jag kunde träna, och kanske få NÅGOT på mig själv jag kunde tycka om.

Senare, har det handlat om att må bra. Jag blir såååå mycket piggare och gladare när jag tränar och äter bra. Utan det blir jag nästan deprimerad.

Så... vad är ditt varför?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
För att må bra, blir på dåligt humör om jag inte får träna 😊
nouw.com/evaeliasson