Vad jag ser...

Vad jag såg i spegeln för några år sen:
Någon otillräcklig. Inte tillräckligt vacker för att ens förtjäna att visa sig ute, inte tillräckligt duktig på något, inte tillräckligt smart, ambitiös eller rolig. Jag hade en så förvrängd bild av mig själv, såna orealistiska krav som jag trodde att även andra satte på mig när det egentligen bara var jag själv. Jag ifrågasatte min existens, mina val, vad jag jobbade med och tänkte alltid att jag inte hade något att bidra med, att jag inte var speciell någonstans.

Vad jag ser i spegeln idag:
En vacker och ömtålig men jordnära tjej. Någon som är smart, tillräckligt duktig på flera saker, ganska rolig när jag vill. Någon som är mer än tillräcklig! Jag har släppt dom där tankarna om att man måste bli "successful" för att vara tillräcklig. Idag lever jag bara för att må bra, för att göra det jag tycker är roligt och det jag bryr mig om, för vad spelar det för roll om 100 år när jag är död ändå? Jag har bara det här livet. Jag tänker inte sluta kämpa för det jag brinner för, men jag tänker inte låta det ta över mig helt och hållet...det slog mig framför allt när jag mötte en person som lät sitt ego för pengar och framgång ta över ödmjukheten och empatin. Jag vägrar bli en sån person. Jag ser idag i spegeln en vacker, fantastisk person. Om det är något jag är stolt över så är det mitt varma hjärta, för det vet jag att jag har, och det vet jag betyder något.

Med dom orden säger jag godnatt. Upp och träna imorgon förmiddag innan det blir tur till Ikea och lite andra butiker. 😊 Jag hoppas på att kunna träna ben och rumpa, men har fortfarande en del träningsvärk i baksida lår, så i värsta fall får det bli ett extra tufft HIIT-pass istället och sen ben på söndag. 😉 Varför jag behöver ett extra tufft pass undrar ni? För att det även ska bli mat från Max imorgon, ett MÅSTE när man gått i timmar och shoppat. 😉 Tur att vi inte gör det ofta...


  • Vardag

Gillar

Kommentarer