Veckans planer

Återställd efter helgens bravader, och redo för en ny vecka! 👊 Inledde min vecka med ett benpass, med andra ord på allra bästa sätt! Somebody's gonna be sore tomorrow....! Lite extra jobbigt med träningsvärk i benen nu när det är snö och is ute, eftersom man går och spänner sig mer för att inte halka. Jag gör det i alla fall, även om jag har bra vinterskor.

Planerna för veckan då... imorgon ska jag gå bredvid som PT på Itrim, då jag mest förmodligen kommer börja jobba där lite smått. Jag ska försöka ta mig till Landvetter och Ica där jag jobbade ett tag nu i höstas, för att lämna tillbaka mina arbetskläder, något jag skjutit upp på allt för länge. 😉 Om det inte var så att det tog 1 timma att åka dit, och det dessutom kostade mig 100kr att åka fram och tillbaka, så hade det varit gjort för längesen. Jag är lite av en expert på att skjuta upp på såna saker...allra helst skulle jag vilja skicka kläderna i paket till butikschefen, men vet inte hur uppskattat det skulle vara. 😂
I kommande helg ska jag och sambon ut och käka middag, något som egentligen var planerat för förra helgen, men det blev istället utgång för min del. Han har sagt att jag får bestämma själv vart vi ska käka, och jag har ju verkligen ingen aning! Något nytt vill jag däremot testa...så, ni som bor i Göteborg, vilka mysiga ställen kan ni rekommendera? Inte pinchos, där har vi käkat innan!

Jag måste bara påpeka hur vackert det är ute nu! 😍 Så fort snön kommer måste man ta bilder, right?


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Yummy kitchen på andra lång är jättemysigt 😊
nouw.com/fitnessbyannabelle
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Där har vi också ätit, glömde nämna det ! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,