Vem är du...?

Vid matbordet?

Jag är den som aldrig plockar med händerna, om det inte är bröd. Jag är den som kan äta lugnt när andra är omkring men som gärna slänger i mig maten när jag är själv. Glupsk jävel... 😉

På nattklubben?

Jag är hon som står på dansgolvet från och med att vi kommit dit tills dom stänger! Jag dansar gärna för mig själv och bara försvinner in i musiken. 😍

På stranden?

Jag är den som kan ligga i solen i en liten stund innan jag får panik av både värmen och brist på aktivitet. Jag badar inte helst om jag inte kan se botten. Jag är faktiskt sällan på stranden.

På efterfest?

Jag är en av dem som somnar sist. Sällan jag går på efterfest, men när jag gjort det har jag varit riktigt packad, och då är det musik som gäller för mig. Då kan jag sitta och bara sjunga med.

I klädbutiker?

Jag är den som ofta köper något trots att jag sagt att jag inte ska göra det, därför jag undviker klädbutiker när jag egentligen inte har råd. 😂 Jag är den som inte går för länge eftersom jag lätt tröttnar, och jag HATAR att testa jeans.

Hemma hos andra?

Jag är den som sitter tyst om jag är hos någon jag inte står så nära, lite halvt obekväm sådär. Är det någon väldigt nära brukar jag be om att få låna ett par mjukisbyxor om jag kommit dit i jeans. 😁 Sen parkerar jag i soffan som om det vore hemma hos mig. 

I sängen?

Jag är den som somnar snabbt och som dansar elektric boogie precis när jag är på väg att somna. 😂 Ibland vaknar jag själv av mina ryck, men ibland märker jag inget alls.

På flygplanet?

Jag är den som hatar starten och jag förbereder mig på att min död är kommen. Nu var det dock väldigt längesen jag satt i ett flygplan.

Hemma en chill dag?

Jag är den som går och pratar för mig själv och med katterna. Jag ligger gärna och kollar gärna på serier, men hoppar ibland upp och gör lite benböj för att jag suttit stilla för länge. Jag kan spela hög musik i typ 20 minuter, och sen tröttnar jag och stänger av.

I ett förhållande?

Jag är den som är väldigt dedikerad och skämmer bort lite. Jag säger inte ifrån tillräckligt mycket som jag ibland borde, och jag har svårt för att säga när jag är arg. Jag blir mest tyst tills jag själv har släppt det.

På morgonen/kvällen?

På morgonen är jag den som gärna inte sover för länge. Jag går upp när mitt larm ringer och jag behöver aktiveras ganska snabbt för att verkligen komma igång. Är det tyst och tomt och jag inte har något att göra efter frukost är det lätt att jag somnar om i soffan.
På kvällen är jag gärna hemma. Jag tycker inte om att komma hem för sent, om det inte har varit fest eller liknande. Jag gillar att ägna mina kvällar framför en film och med något gott att äta, gärna äggmackor. 😍


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Fin sminkning!
nouw.com/legefrue
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Tack haha har typ alltid så 😃
nouw.com/sandrabergmanfit
twodaughters
twodaughters,
Åh , denna listan var kul 😅🙈👌🏻
nouw.com/twodaughters