Verkligen SUPER!

Ursäkta mig, om jag låter tjatig om detta, men jag känner att jag bara måste höja upp den här supermixen i rampljuset igen. Jag märkte ju själv när jag började dricka den på morgonen, att den faktiskt är BRA! Jag började känna mig piggare och mer fokuserad. Jag dricker den fortfarande varje dag och jag mår super verkligen, och jag är ju inte ensam om det! Bara den här veckan har jag fått höra från 2 personer som testat supermixen att dom mår mycket bättre av den. Dom har fått mycket mer energi, och nu citerar jag:

"Jag känner mig piggare än jag gjort på åratal och att springa i trapporna 10 ggr igår (ihop med 5 kilometerspromenaden) var typ till och med kul."

Den här kvinnan som sa detta har fått mer energi till att även börja sticka, något hon inte gjort på 20 år. Det är ju precis det här jag själv märker av också. Plötsligt har jag en massa energi till min kreativa sida. Jag målar, jag vill pyssla, jag vill skapa! Tidigare har jag haft intresset, men inte samma ork att faktiskt utföra det. Min energi har gått till träning bara.
Det är sjukt var moringa kan göra för kroppen och sinnet! ❤ Jag trodde tidigare att jag inte skulle bli så energisk som jag är nu för tiden, att jag hade nått min maxgräns. Jag orkade med tunga träningspass men resten av dagen kände jag mig orkeslös, oinspirerad och ofokuserad. Jag tycker verkligen att alla borde testa denna!


Gillar

Kommentarer