Vinnaren av veckans blogg!


1. Vem är du i 3 ord?
Jag är positiv, spontan och hjälpsam.


2. Vad gör dig lycklig?
Jag blir lycklig av mina nära och kära, vem blir inte det? Sen så blir jag lycklig av att träna, jag får så mycket energi och glädje i hela kroppen efter ett träningspass.

3. Nämn en person du beundrar?
Jag kan inte komma på just en person som jag beundrar, utan jag beundrar många men för olika saker. Två personer som jag beundrar är Ida Warg för hennes "hälsomedvetenhet". Hon tränar när hon vill, har uppehåll när hon vill, äter vad hon vill, men ändå nyttigt och veganskt. Jag beundrar också Therese Lindgren för hur hon brinner och arbetar för djurs rättigheter.

4.Vad är du stolt över med dig själv?
Jag är stolt över hur mycket jag har vuxit i mig själv de senaste åren. Val jag gjorde då som jag aldrig skulle göra nu och hur jag prioriterar saker annorlunda. "Man blir visare med åren."

5. Vad är du mindre stolt över?
Jag är mindre stolt över mitt sockerberoende. Under någon månad fram tills påsk hade jag sockerstopp, men under påsken unnade jag mig och sedan dess har jag inte riktigt fått kontroll över mitt sockersug. Det ska dock ändras nu efter helgen med massor av kalas. Ett långt sockerstopp ska gå i gång!

6. Varför bloggar du?
Jag har bloggat i många år och jag började nog med det för att jag tyckte om att skriva och att dela med mig av bilder. Sen var nog min dröm när jag var yngre att bli en stor bloggerska. Men idag bloggar jag för att jag fortfarande gillar att skriva och att dela med mig av bilder. Dock är det inget mål för mig nu längre att bli en stor bloggerska, utan jag gör det för min skull, sen är det extra kul om det finns läsare som gillar min blogg!

Gillar

Kommentarer

sabinas
sabinas,
Tack så mycket för att jag blev veckans blogg! 😃❤️
nouw.com/sabinas
HannaJorgens
HannaJorgens,
åh, älskar både Ida Warg och Therese Lindgren också!
nouw.com/hannajorgens
guroeidsaeter
guroeidsaeter,
Så gøy å lese😍
nouw.com/guroeidsaeter