Well hello friday!

Jag sitter och verkligen rånjuter just nu...det var en skön arbetsdag följt av gymmet och strosar jag omkring hemma i myskläder. Mmmm...!! Jag tycker så synd om sambon som måste jobba imorgon och kanske även på söndag om jag förstått det rätt. Han har verkligen jobbat ihjäl sig den här veckan, börjat tidigt och kommit hem väldigt sent, och jag märker hur det sliter på honom. 😔 Jag får helt enkelt göra mitt bästa att underlätta det för honom här hemma, med matlagning och allt.
Kalles sår har börjat se bättre ut förresten! Vi har gjort rent med koksalt och han går omkring med en strumpa hela dagarna eftersom vi inte har någon tratt som kan förhindra honom att slicka på det. I början ville han gärna ta av strumpan men han verkar ha förstått nu att den måste sitta på. Det har inte varat något än, och han verkar pigg, peppar peppar!

Kommande helg blir nog rätt lugn för min del. Jag ska träna ben imorgon vilket jag verkligen ser fram emot, och på måndag är det ju valborg. Vad som händer då vet jag inte, men något ska väl ske tycker jag! 😃 Jag vet att jag ska jobba en stund på dagen, men sen mot kvällen vet man aldrig...fest kanske? Grillning? En kombo av båda? Who knows?!


Gillar

Kommentarer