You do you boo

När man har införskaffat sig ett par illrosa knästrumpor, ja då MÅSTE man ställa sig och flexa lite. HAHA! Någon som känner igen sig..? Ingen...??? x'D


Tycker det är så lustigt hur jag idag kan stå och posa såhär framför en kamera utan problem. Jag gör det mer än gärna. Medan för bara två år sen ungefär kändes det som världen skulle gå under om någon riktade en kamera mot mig. Fantastiskt hur hjärnan kan spela spratt på oss, och vi tror verkligen på det den säger.

Men vad jag har märkt mycket av nu när jag jobbar på heltid som coach är att...ofta ber kvinnor nästan lite om ursäkt för att dom nämner att dom har en dröm om ett annat utseende... att dom önskar att dom var lite smalare och vältränade. GIRL!! Det är okej!!! Det är inget du ska skämmas för.

Älskar du dina former som dom är - good for you!!
Önskar du förändra något - KÖÖR!!!

Det har blivit lite shaming för det märker jag. Vi ska älska oss för dom vi är, och ja det är ju ingen lögn. Klart vi ska göra det!! Men det betyder inte att du måste tycka att du själv är perfekt. Det betyder inte att du inte får ha mål i livet. Vill du ha abs? Go for it!!! Känns det viktigt för dig att tappa 10 kilo?? Kööör!!

Det är inte alltid själva vikten eller det yttre som ÄR problemet. Det är vad det framkallar för känslor. Och ja...man måste ju jobba på det inre med. Självbilden kan som sagt manipuleras av vår hjärna. Men ska vi ta och vara helt ärliga...ibland är det inte tillräckligt.

Jag har flera klienter som så fort dom har börjat på sin resa mot ett hälsosammare jag så har dom redan mått bättre med sig själva, för att dom VET att dom gör något åt det nu. <3

Gillar

Kommentarer